On Menjar?

Bar Juanita

Bar Juanita es suma a l’oferta hostelera de Traiguera oferint un gran sortit en tapes i begudes als millors preus i amb el millor servei professional.

Saber més

El Café – La Tasca

Al servei del poble de Traiguera durant molts d’anys, El Café – La Tasca es tracta d’un bar especialitzat en l’àrea de tapes i racions on també pots adquirir participacions i dècims de loteria donat que recentment ha passat a convertir-se també com a punt d’administració de loteria, ampliant així el seu servei de cara […]

Saber més

L’Olivera, Bar-Cafeteria

L’Olivera situat en un dels carrers més freqüentats de Traiguera és un dels punts d’encontre per a tots aquells que volen passar una estoneta divertida acompanyada d’un bon refresc i una gran selecció de tapes variades.

Saber més

Nou Punt

Nou Punt presenta la seva oferta variada de racions i plats sempre tenint cura de la qualitat dels seus productes i del servei que ofereix als seus clients.

Saber més

Restaurant Casa dels Capellans

El restaurant es troba ubicat al Reial Santuari de la Font de la Salut, un entorn únic, on al voltant de la plaça trobem el temple, l’antiga hostatgeria, la residència episcopal i la casa dels capellans, on actualment es troba el restaurant, regentat amb el mateix nom. Es diferencia de la resta, per la seua […]

Saber més
X