Menu

Els nostres Olis

Aceites Cervol

Disposa de web per a comprar online

L’almazara olivarera Cervol és una cooperativa de segon grau creada a partir de la unió de dues cooperatives, una ubicada a Traiguera i l’altra ubicada a Rossell. En aquesta cooperativa, podràs trobar diferents tipus de varietats d’olis amb diferents formats i envasos, per tal d’aproximar-se més als gustos i les necessitats del consumidor.

Saber més

Bodegas Peset Vallés

Disposa de web per a comprar online

Bodegas Peset Vallés ofereix al mercat el seu oli de la marca Thiar Julia que abasta les varietats farga, arbequina i coupage així com l’oli de les seues apreciades oliveres mil·lenàries. A més, ofereix productes exclusius, pensats per a ser motius de regal per a ocasions especials.

Saber més

Leyenda de Olivo

Disposa de web per a comprar online

“Leyenda de Olivo” neix d’una família que generació a generació, ha fet de la cultura de l’olivera i l’obtenció dels seus olis, la raó de la seva vida. Aquests olis produïts, són el fruit de les nostres pròpies oliveres, mil·lenaris uns pocs, centenaris molts, i d’unes altres més joves. Això ens permet el control directe […]

Saber més

Oli del Mas

El molí d’oli Vicente Dellá e Hijos i baix la marca Oli del Mas, és una almazara d’origen familiar on els seus orígens es remunten l’any 1725. Les diferents varietats d’oliveres autòctones de la zona i el clima mediterrani de la zona accentuen les qualitats dels olis que es recol·lecten dotant-los així d’una qualitat superior. […]

Saber més

Pobill

Empresa familiar dedicada a la producció de productes ecològics com l’oli d’oliva verge extra, cítrics, ametlles o garrofes. Fet 100% amb amor.

Saber més

Terres de Llum

Disposa de web per a comprar online

Terres de Llum envasa i comercialitza el seu or líquid  en un lloc tan privilegiat com és l’entorn del Maestrat, concretament a la nostra localitat. Envoltada d’una mar d’oliveres Traiguera és terra de bons olis.

Saber més